Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Köpeklere Saray Gibi Ev (02/10/2007)

ABD’de Le Petite Maison adlı şirket köpeklere, sahiplerin yaşadığı evin küçük kopyası olan evler yapıyor. Eğer 33 bin dolar fazladan paranız varsa, köpeğinize bir saray yaptırabilirsiniz.

Örneğin oteller Kraliçesi Leona Helmsley’in "Trouble" adlı köpeği 12 milyon dolar mirasa kondu ama henüz kendine ait bir evi bile yok. Oysa 6 bin dolara Mary Antoinette tarzı bir köşk sahibi olabilir. Köpek evlerinin tasarımcısı Betsy Boggs, küçük kentli köpekler için el yapımı ağaç oyma evler yapıyor. Boggs, tasarımlarına "Kıymetli Saraylar" adını veriyor. Boggs, Dubai prensesine Pekinez köpekleri Killer ve Candy için her birine 16. Louis tarzı evler yapmış. Çizgi köpek kahraman Snoopy’nin bile hayran olacağı evler yapılıyor. Spiral merdivenleri, bilardo masası ve duvarında tabloları olan bir eve sahip olduğu söylenen Snoopy yine de damında uyuyordu. Ancak Doc ve Debbie Walker çiftinin 4 köpekleri için yaptırdıkları villa Snoopy’ye bile dudak ısırttırır. Debbie, "Köpeklerin evi bizim evimizden bile güzel" diyor.

Tüm Duyuru ve Haberler