Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Şenliğimize Davetlisiniz (06/04/2007)

Şubat ayının ilk haftasında, Üsküdar Barınağının acil kulübe ihtiyacı ile ilgili bir duyuru yapmıştık. Sizlerden gelen destekle, kısa sürede giderdik barınağımızın kulübe ihtiyacını. Bugün barınağın sakinleri hayatlarından mutlu. Sizlerin de bu mutluluğu bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Bu yüzden 28 Nisan 2007 Cumartesi günü, saat 13.00’te Üsküdar Barınağında bir şenlik düzenliyoruz: “Barınakta Bahar Şenliği”. Minik dostlarımız sizi görmekten çok mutlu olacaklar, bizler de tabii.








Minik Pati fotoğraf yarışmasının ödülleri de yine aynı gün içerisinde sahiplerine verilecek.

Sizler için güzel sürprizlerimiz de olacak şenlikte, örneğin yine minik dostlarımızın yararına birbirinden güzel malzemelerin bulunduğu bir kermes hazırladık. Hepsi el yapımı birbirinden güzel kedili köpekli yastıklarımız, battaniyelerimiz, şık sabunlarımız, mumluklarımız, özel işlemeli bardaklarımız, oyuncaklarımız ve daha birçok şey.


Barınağımızın adres bilgisi

Ümraniye Hekimbaşı - Büyükşehir Yol Bakım Ünitesinin altı.
Ümraniye Park Bahçeler Müdürlüğü önündeki tabelalar Barınağımızın yerini göstermekte.

Asude Ustaoğlu Tel: 0 532 570 43 54


Tarif: Ümraniye Carrefour'u geçince Hekimbaşı’na doğru yolun solunda mezarlık, cezaevi, katı atık tesisi ve Ümraniye spor kompleksini geçince Park Bahçeler Müdürlüğü’nün solundan içeri giriliyor, o yoldan dümdüz devam edin, tabelaları takip ederek barınağımıza ulaşabilirsiniz.

Üsküdar Belediyesi tarafından aşağıdaki güzergâhlar için ücretsiz gidiş dönüş otobüs servisi olacak. Otobüslerin üzerinde “Bahar Şenliği” yazan bir afiş bulunacak.

Taksim : Atatürk Kültür Merkezi saat 12.00
Kadıköy : Haldun Taner Tiyatro Sahnesi önü saat 12.00
Üsküdar : Üsküdar Belediyesi önü saat 12.00









 

Tüm Duyuru ve Haberler