Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Minik Pati Fotoğraf Yarışması (06/05/2008)


"Sokaklar hayvanlarla güzel..."

Bir fotoğrafın, bazen binlerce sözcüğün yerini tutabildiğini biliyoruz. Minik Pati olarak Canon sponsorluğunda sokak hayvanları fotoğraf yarışmasını bunun için düzenledik. Yarışmanın konusu sadece sokak hayvanları. Yarışmaya katılan üyelerimizden, sokakların hayvanlar ile daha güzel olduğunu vurgulayan fotoğraflar bekliyoruz.

Ödüller:

Birinciye, 1,000 YTL Değerinde Canon Hediye Çeki (*)
İkinciye, 500 YTL Değerinde Canon Hediye Çeki (*)
Üçüncüye, 300 YTL Değerinde Canon Hediye Çeki (*)

Mansiyon ödülü: Bir kişiye Canon Pixma iP3500 yazıcı verilecektir.

(*) "Hediye çekleri Canon foto-video ürünleri ve aksesuarları için geçerlidir."


Jüri: Beyza Çarkacı, Erdal Kınacı, Hacer Kaya, Kemal Gül, Ömer Serkan Bakır, Süha Derbent, Ümran Davran.


Son Katılım Tarihi:

Yarışmaya son katılım tarihi : 15.07.2008
Jüri Değerlendirmesi : 22.07.2008
Ödül Töreni : 02.08.2008 tarihinde Üsküdar Barınağı'nda yapılacaktır.


GÖNDERİLEN EMAILDE AŞAĞIDAKİ BİLGİLER BULUNMALIDIR!:

Gönderen
Ad Soyad :
Adres :
Telefon :
Doğum Tarihi :

Fotoğraf
Fotoğrafın Adı :
Çekim Tarihi :
Çekildiği Yer :

Fotoğraflar, en geç 15 Temmuz 2008 tarihine kadar minikpatifoto@gmail.com adresine e-mail yoluyla gönderilmelidir. Yarışma ile ilgili duyuru ve gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sitemize üye olunuz. Yarışmaya başvururken, sitemize üye olduğunuz email adresini kullanmanız, işlemleriniz açısından kolaylık sağlayacaktır.

Bu koşulları sağlamayan fotoğraflar değerlendirilmeye alınmayacaktır.


KATILIM ŞARTLARI:

• Yarışma, jüri üyeleri, www.minikpati.com çalışanları ve birinci derece yakınları haricinde, fotoğrafa ilgi duyan herkese açıktır.

• Yarışmaya katılmak için geçerli bir e-mail adresine sahip olunmalıdır.

• Her katılımcı yalnızca iki fotoğraf ile yarışmaya katılabilir.

• Fotoğrafların en az 1600*1200 piksel ve (.jpg) formatında olması zorunludur.

• Yarışmaya başvuran herkes, gönderdiği eserin kendisine ait olduğunu onaylar ve bu eserin, baskı ve/veya sergi amacıyla kullanabileceğini kabul eder.

• Yarışmaya katılan eserlerin herhangi bir yarışmada derece almamış olması gerekmektedir.

• Yarışmanın neticesinde, seçici kurul herhangi bir fotoğrafı herhangi bir ödüle layık görmekle birlikte, bu yarışmadan önce veya bu yarışmayla eşzamanlı, anılan bir fotoğrafın diğer bir yarışmada derece almış olduğunun ortaya çıkması durumunda, alınan ödül iptal edilir ve eğer verilmişse, ödül sahibinin, ödülü derhal iade etmesi gerekir. Bu iptal, diğer ödül almış ve/veya alamamış yarışmacılar bakımından hiçbir manada talep hakkı doğurmaz.

• Dereceye girerek ödül alan fotoğraflar, hiçbir yer ve muhteva sınırı olmaksızın, münhasıran ve bedelsiz olarak kullanılabilir. Eserlerin kullanım hakkı eser sahibine de ait olacaktır. Katılımcı, bu koşullarla ilgili olarak sponsor firmalardan ayrıca hiçbir hak ve alacak talebinin olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını kabul etmektedir. Yarışma formatına uygun olmayan fotoğrafların silinmesi, Minik Pati’nin inisiyatifindedir. Minik Pati, kişilerin adını fotoğraf üzerinde belirtmek şartıyla fotoğrafları istediği yerde ve biçimde kullanabilir.

• Minik Pati, bahsi geçen yarışmanın yapılmasına engel olabilecek mücbir sebep durumlarında (doğal afet, deprem, fırtına, epidemi, yangın, grev, lokavt, savaş, terör gibi) yarışmayı erteleme/iptal etme hakkına sahiptir. Kazananların isimleri sitemizden duyurulacaktır.

Yarışmaya katılanlar bu şartları kabul etmiş sayılır.

Tüm Duyuru ve Haberler