Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Köpeğe Servetlik Elbise! (22/10/2007)

Para kazanmaktan yana herhangi bir sorunu olmayan dünya starları paraları harcamakta zorlanıyor.

Köpeklerini kendi ışıltılı dünyalarına adapte ekmek isteyen Britney Spears, Paris Hilton ve Mariah Carey gibi isimler Issa'nın bir milyon ile üç buçuk milyon dolarlık pırlanta kıyafetlerinden sipariş etmekte gecikmedi. Adını Hollywood yıldızlarının mücevher markası olarak duyuran Issa bu kez aktristler için değil köpekleri için çalıştı. Önceki gün Londra'nın ünlü mağazası Harrods'ta son koleksiyonunu sergileyen markanın mankenleri ise sevimli köpekler oldu. Podyum dünyasının kedi yürüyüşüyle baş döndüren mankenlerin yerini alan sadık dostlar bu kez pırlanta ve safir karışımlı kıyafetleriyle göz kamaştırdılar.

Sipariş listesi uzuyor

Issa'nIn üç milyon dolarlık pırlanta ve safir karışımı köpek kıyafeti gösteriminin ardından sipariş aldı. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre markanın servet değerindeki kıyafeti pek çok ünlünün listesinde. Britney Spears, Mariah Carey ve Paris Hilton gibi ünlüler dostlarına pırlantalı kıyafetlerinden sipariş ettiler.

Tüm Duyuru ve Haberler