Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Kediye Klip İşkencesi! (23/11/2007)

Bengü'nün yeni klip çekiminde kullanılan küçük İran kedisi, ölümden döndü.

Rahat durmadığı için sakinleştirici iğne yapılan kedi fenalaşınca, çekimlere bir süre ara verildi.

Bengü, yeni albümünün ikinci klibini Kubilay Kasap yönetmenliğinde 'Unut Beni' adlı şarkısına çekti. Beyaz bir fon önünde çekilen klipte bir de Mucuk adlı beyaz İran kedisi kullanıldı. Kedinin sette rahat durmaması ise ekibe sıkıntılı anlar yaşattı. Bunun üzerine minik kediye sakinleştirici iğne yapıldı. Ancak ilacın dozu fazla kaçınca Mucuk aniden fenalaştı.

Sabaha kadar sette tutuldu!

Kedi kusmaya başlayınca çekimlere bir süre ara verildi. Mucuk'un rahatsızlanmasına rağmen yine de kedili sahnelerin çekiminden vazgeçilmedi. Mucuk kendini toparladıktan bir süre sonra, öncekine oranla daha düşük dozda bir iğne daha yapıldı. İlacın etkisini göstermesinden sonra başlatılan çekimler sabaha kadar devam etti. Mucuk da saatlerce stüdyoda bekletildi.

Sinan Çetin vakası!

Beş yıl önce Sinan Çetin'in çektiği reklâm filminin setinde bir kedi ölmüştü. Reklâmda oynatılan yavru kedi, iddialara göre sette unutulmuş, günlerce aç susuz kalmış, mekânın kapısı kilitli olduğu için de odadan çıkamayıp ölmüştü. Çetin, olayla ilgili, 'Filmi çektiğim süre içinde ve daha sonra kedi son derece sağlıklıydı. Sonra kedi ortadan kayboldu. Filmde kullanılacak oyuncular, aksesuarlar veya hayvanlarla prodüksiyon kanadı ilgilenir' demişti.

Tüm Duyuru ve Haberler