Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Barınaktan Reklamlara Bir Başarı Öyküsü (31/03/2008)

Bir süredir televizyonlarda gösterilen bir reklam filminde mahallenin kahraman köpeği rolünü başarıyla oynayan Bobby, izleyenlerin sempatisini topluyor. Belçika'dan gelen sevimli köpek, meğer barınaktan alınmış ama çok iyi eğitilerek tecrübeli bir oyuncu olmuş..



Mahallede herkes onu tanıyor ve çok seviyor. Mahalle sakinlerinin onu dost bilip sahiplendiği gibi filmin kahramanı da mahallesini çok sahiplenmiş durumda. O yüzden kendisini mahallenin koruyucusu gibi görüyor: Gün geliyor yardım ediyor, gece geliyor hırsızları kovalıyor. Dışarıdan gelenlerin tavırlarına, hareketlerine dikkat ediyor, mahalleden biri sipariş verdiğinde saat tutuyor. En küçük bir hatadan pirelenip kafaya takıyor. Mahalleyi kendi evi gibi görüp, sahip çıkıyor. Tüm bunlara rağmen mahalleye girmesine izin verdiği bir ekip var: O da İpragaz ekibi. Çünkü bu ekip siparişleri vaktinde teslim ediyor, her zaman güler yüzlü ve saygılı davranıyor, güvenlikten ödün vermiyor. İşte senaryosu böyle devam eden reklam filminin başrol oyuncusu olan Bobby, başarılı oyunculuk performansıyla izleyicilerin sempatisini topluyor.

Belçika'dan Geldi

Tayfa Reklam Ajansı tarafından çekilen film için uzun bir casting süreci yaşanmış. Sonuçta da bugüne kadar pek çok reklam filminde oynamış, tecrübeli bir başrol oyuncusu olan Bobby seçilmiş. Belçika'dan gelen ve şu anda yedi yaşında olan Bobby, henüz birkaç aylıkken eğitmeni tarafından barınaktan alınmış. Zamanla eğitilmiş ve hem güzelliği hem de yeteneği sayesinde pek çok reklam filminde boy göstermiş. Prodüksiyonunu PTT'nin (Production Team Of Turkey), yönetmenliğini de Ozan Açıktan'ın yaptığı filmin çekimleri Yeşilköy ve Moda'da birbirinden farklı sekiz mekânda yapılmış. Üç gün süren çekimlerin tamamlanmasının ardından özel sinema efektleri kullanılarak kurgu aşaması tamamlanmış ve şubat ayından itibaren film yayına girmiş.

Çok Keyifli Çalıştık

Reklam filminin yönetmeni Ozan Açıktan, Bobby'yle çalışırken çok keyifli üç gün geçirdiklerini söylüyor: "Bobby gerçekten performansıyla bizi çok şaşırttı. Üstüne düşen bütün görevleri hiç tekrara gerek kalmadan yaptı. Bir sokak köpeği olmasına karşın, çok iyi bir eğitimle çok yetenekli bir köpek haline gelmiş. Aslında hayvanlarla çalışmak çok zordur. Ama Bobby'nin eğitimcisi onu tamamen bizim istediğimiz şekilde yönlendirdi." Bobby reklam filminin çekimleri tamamlanır tamamlanmaz hemen ülkesi Belçika'ya geri dönmüş. Çünkü onu yoğun bir çekim programı bekliyormuş. Yapım şirketinin yetkilileri, Bobby'nin çeşitli Avrupa ülkelerinde bir çok reklamda oynadığını, yaşamının setlerde geçtiğini söylüyor.

Tüm Duyuru ve Haberler