Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Barınakta Şenlik Var! (30/07/2008)

Hayvanlarla ilgili bir konu gündeme geldiğinde belediyelerin çalışmalarını az çok hepimiz biliyoruz. Onların hayatına değer vermeyip acımasızca yok eden belediyeler olduğu gibi, onları koruyan belediyeler de var. Örneğin; Üsküdar Belediyesi.

Bildiğiniz gibi biz Minikpati.com olarak sokakların hayvanlarla güzel olduğunu düşünüyor ve bunu her fırsatta dile getirmeye çalışıyoruz.

Canon sponsorluğunda düzenlediğimiz “Sokaklar hayvanlarla güzel...” fotoğraf yarışmamızın ödülleri 2 Ağustos 2008 Cumartesi günü saat 12:00 de Üsküdar Barınağı'nda yapılacak törenle Üsküdar Belediye Başkanı tarafından sahiplerine teslim edilecektir.

Ödül töreninin yanısıra pek çok sürprizin olduğu şenliğe tüm hayvanseverler davetlidir.

Barınağımızın adres bilgisi

Ümraniye Hekimbaşı - Büyükşehir Yol Bakım Ünitesinin altı.
Ümraniye Park Bahçeler Müdürlüğü önündeki tabelalar Barınağımızın yerini göstermekte.

Tarif: Ümraniye Carrefour'u geçince Hekimbaşı’na doğru yolun solunda mezarlık, cezaevi, katı atık tesisi ve Ümraniye spor kompleksini geçince Park Bahçeler Müdürlüğü’nün solundan içeri giriliyor, o yoldan dümdüz devam edin, tabelaları takip ederek barınağımıza ulaşabilirsiniz.


Not: Saat 11:00’de Üsküdar Belediyesinin önünden ücretsiz ulaşım aracı sağlanacaktır.

Tüm Duyuru ve Haberler