Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Yedikule'den Bayram ve Yılbaşı Kartları (18/12/2007)

Sevgili Yedikule Dostları,

Sevdiklerimize özen göstermenin, hatırlandıklarını göstermenin en güzel yolu tebrik kartlar yollamaktı eskiden… Özenle seçilerek, güzel kartlar yollanıyordu daha üç beş yıl öncesine kadar. Sonraları hayatımıza renkli, müzikli cıvıl cıvıl e postalar girdi, ama özen çıktı hayatımızdan.

Hangimiz memnun olmazdık ki bu kartları aldığımızda? Zarfını açana kadar, puluna bakana kadar ne çok şey geçerdi aklımızdan …

Bu yılbaşı veya bayramda sevdiklerinize aynı özeni göstermek isterseniz, işte buradayız. Sizler için gerçek kartlar hazırladık. Sevginizi göstermenin gerçek yolu, gerçek kartlar.

Sevdiklerinize gerçekten ”Seni Unutmadım, Seni Seviyorum veya Nice Yıllar” diyecekseniz bize ulaşmanız yeterlidir.

Dilerseniz şirketiniz için dilerseniz kendiniz için alacağınız bu kart sayesinde yılbaşında 2000 minik dostumuz için çok şey yapmış olacaksınız.




İletişim için;

Meral OLCAY
(Gönüllü Barınak Yöneticisi)

Telefon: 0212 633 58 57
Cep : 0535 712 63 90
Faks : 0212 633 58 57

E-Posta: olcay.meral@gmail.com

Tüm Duyuru ve Haberler