Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Otel Kraliçesinin Mirası Köpeğine (02/09/2007)

Bir zamanlar vergi kaçakçılığı suçundan hapis yatan ve sutyeni bile vergiden düşmesiyle ünlenen Amerikalı oteller kraliçesi Leona Helmsley mirasından en büyük payı köpeğine bıraktı, dört torunundan ikisini de mirasından mahrum etti.

Ağustos ayı başında hayatını kaybeden Helmsley, 12 milyon dolarlık bir vakıf fonunu beyaz Malta teriyeri cinsi "Trouble" adlı köpeğinin bakımı için ayıran Helmsley, köpek ölünce de yanına gömülmesini vasiyet etti. Helmsley’in, köpeğin bakımından sorumlu kişi olarak seçtiği erkek kardeşine milyonlarca dolarlık servet bıraktığı, babalarının mezarını yılda bir kere ziyaret etmeleri şartıyla oğlundan olan iki torununa da beşer milyon dolar ayırdığı ortaya çıktı. Helmsley, yine aynı oğlundan olan diğer iki torununuysa "kendilerinin bildiği sebepler yüzünden" mirasından mahrum etti.

Tüm Duyuru ve Haberler