Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Fotoğraf Yarışması : Sokaklar, hayvanlarla güzel (07/03/2007)

Bir resmin, bazen binlerce sözcüğün yerini tutabildiğini biliyoruz. Minik Pati olarak, "Sokak Hayvanları Fotoğraf Yarışması”nı bunun için düzenledik.

Yarışmanın konusu sadece sokak hayvanları. Sizlerden, sokakların hayvanlar ile daha güzel olduğunu vurgulayan fotoğraflar bekliyoruz.


Ödüller:
Birinciye, 200 YTL, İkinciye 100 YTL ve Üçüncüye 50 YTL olmak üzere toplam 350 YTL para ödülünün yanı sıra, dereceye giren ilk on kişiye de çeşitli ödüllerimiz olacak.


Jüri:
Derya Avcuoğlu (Fotoğrafçı), Ebru Aksoy (Mimar), Evrim Sümer (Hürriyet Gazetesi Kurumsal İletişim Müdürü - Pako'nun Köşesi Eski Editörü) Hacer Kaya (Minik Pati Editörü).


Son Katılım Tarihi:
Fotoğraflar, en geç 23 Nisan 2007 tarihine kadar minikpatifoto@gmail.com adresine e-mail yoluyla gönderilmelidir. Yarışmaya başvuran kişiler sitemize üye oldukları e mail adresini kullanmalıdır. Sitemize üye olmayan kişilerin başvuruları geçersiz sayılır

Gönderilen emailde aşağıdaki bilgiler bulunmalıdır.
Gönderen Kişinin Ad Soyad, Adres, Telefon ve Doğum Tarihi bilgileri; Fotoğrafın Adı, Çekildiği Yer ve Tarihi…


Katılım Şartları:

* Sitemize üye olmayan kişilerin başvuruları geçersiz sayılır

* Yarışma, jüri üyeleri, www.minikpati.com çalışanları ve birinci derece yakınları haricinde, fotoğrafa ilgi duyan herkese açıktır.

* Yarışmaya katılmak için geçerli bir e-mail adresine sahip olunmalıdır.

* Her katılımcı yalnızca iki fotoğraf ile yarışmaya katılabilir.

* Fotoğrafların en az 1600*1200 piksel ve .jpg formatında olması zorunludur.
Yarışmaya başvuran herkes, gönderdiği eserin kendisine ait olduğunu onaylar, bu eserin bütününü veya bir kısmını, baskı ve/veya sergi amacıyla kullanabileceğini kabul eder.

* Yarışmaya katılan eserlerin herhangi bir yarışmada derece almamış olması gerekmektedir.

* Fotoğrafların geri verilmesi söz konusu değildir.

* Yarışmanın neticesinde, seçici kurul herhangi bir fotoğrafı herhangi bir ödüle layık görmekle birlikte, bu yarışmadan önce veya bu yarışmayla eşzamanlı, anılan bir fotoğrafın diğer bir yarışmada derece almış olduğunun ortaya çıkması durumunda, alınan ödül iptal edilir ve eğer verilmişse, ödül sahibinin, ödülü derhal iade etmesi gerekir. Bu iptal, diğer ödül almış ve/veya alamamış yarışmacılar bakımından hiçbir manada talep hakkı doğurmaz.

* Yarışmacılar yarışmaya gönderdikleri fotoğraflar için telif hakkı talep edemezler. Gönderilen fotoğrafların silinmesi, değiştirilmesi Minik Pati’nin inisiyatifindedir. Fotoğraflar www.minikpati.com sitesinden halka mal olur. Minik Pati kişilerin adını fotoğraf üzerinde belirtmek şartıyla fotoğrafları istediği yerde ve biçimde kullanabilir.

* Minik Pati, bahsi geçen yarışmanın yapılmasına engel olabilecek mücbir sebep durumlarında (doğal afet, deprem, fırtına, epidemi, yangın, grev, lokavt, savaş, terör gibi) yarışmayı erteleme/iptal etme hakkına sahiptir.
Kazananların isimleri sitemizden duyurulacaktır.

Yarışmaya katılanlar bu şartları kabul etmiş sayılır.

Tüm Duyuru ve Haberler