Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

2007 Masa Takvimi ve Kartpostallar (20/12/2006)
Sevdiklerimize hatırlandıklarını göstermenin en güzel yolu tebrik kartları yollamaktı eskiden. Özenle seçilen kartlar büyük heyecan ve mutluluklarla yollanıyordu daha üç beş yıl öncesine kadar.

Sonra teknoloji hızla girdi hayatımıza ve bu güzel geleneği yok etti büyük ölçüde. Oysa hangimizin eli heyecanla titremedi ki gelen kartları posta kutumuzdan tek tek alıp okurken.

İşte Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı, bu nostaljik geleneği sürdürmek isteyenler için sevimli kartpostallar hazırladı. Eğer yıl boyu masanızı süsleyecek takvimim de olsun diyorsanız, üzerinde barınak sakinlerinin resimlerinin yer aldığı, özel tasarımlı 2007 Masa takvimleri ve kartpostallar satın alarak 2000 köpeğe yardımcı olabilirsiniz.

Takvim ve kartpostalları Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağından temin edebilirsiniz.

Gönüllü Barınak Yöneticisi

Meral Olcay
0 212 633 58 57

Tüm Duyuru ve Haberler