Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

ABD’de kaybolan kedi Kanada’da bulundu (01/09/2008)

ABD’nin Güney Carolina Eyaleti’nde kaybolan bir ev kedisi, 1610 kilometre uzaklıktaki Kanada’nın Quebec Bölgesi’nde bulundu.

Haziran ayında Myrtle Beach’de kaybolan "Slyvester" adındaki erkek kedinin sahibi Janet Nease umudunu tamamen yitirmişti. Ancak, Montreal’den arayan Marie Chevarie, Nease’ye iyi haber verdi. 17 yaşındaki Slyvester, bir deri bir kemik, bir ayağı da kırık bir şekilde ve yüzünde kanlar ile bir otoparkta yürürken kötü bir halde bulundu. Chevarie’nin gelini Marie Dionne, durumunun hiç de iyi olmamasına rağmen, Sylvester’in çevresine iyi davrandığını söyledi.

Kedinin boğazındaki tasmada Janet Nease’in telefon numarası vardı. Nease derhal Montreal’e gitti ve kedisini ilk iş olarak veterinere götürdü. Sylvester tedavi altına alındı ve iyileşeceği belirtildi. Ancak, hala, Sylvester’in 1610 kilometre yolu kat ederek ABD’den Kanada’ya nasıl gittiği bilinmiyor. Nease’in tahminine göre, Sylvester, evin yakınındaki bir kamp alanına gitti ve orada kamp yapıp Kanada’ya dönen bazı kişilerin araçlarından birine girdi.

Tüm Duyuru ve Haberler