Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Hayat kurtaran köpek (01/09/2008)

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te La China adlı bir köpek, yeni doğmuş ve terk edilmiş bir bebeğin hayatını kurtardı.

Kendisi de bir süre önce doğum yapan La China Arjantin basınının "Mucize Bebek" adını taktığı bebek, başkentin hemen dışındaki yoksul bir kasabada dünyaya geldi. Erken doğum yapan 14 yaşındaki annesinin, bebeği çöpler ve tahta kasalarla dolu bir tarlaya bıraktığı belirtiliyor.

8 yaşındaki La China da, burada bulduğu bebeği 50 metre öteye, kendi yavrularının yanına taşımış. La China'nın sahibi bebeğin ağlamasını duyup, onu köpek yavrularının yanında, üzeri bir kilim ile örtülmüş şekilde bulmuş. 4 kilo ağırlığındaki bebeğin vücudunda bazı çizikler olduğu, ancak ısırığa rastlanmadığı belirtiliyor. China'nın sahibi hemen polise haber vermiş ve bebek korumaya alınmış. Annesinin de olayın duyulmasının ardından ortaya çıktığı bildiriliyor.

Arjantin medyası ise haberin duyulması ile birlikte bu küçük kasabaya akın etmiş durumda. Muhtemelen kendi yavruları için endişelenen La China'nın ise bu ilgiden ve kalabalıktan pek de memnun olmadığı, birkaç gündür yemek yemediği belirtiliyor.

Tüm Duyuru ve Haberler