Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Ücretsiz Kısırlaştırma Kampanyası (10/12/2006)
2007 Mart ayının başına kadar devam edecek olan bu kampanyada İstabul'daki sahipsiz dişi sokak kedileri ücretsiz kısırlaştırılacak.

İstanbul Anadolu yakasında Bostancı ve Kozyatağı, Avrupa yakasında Beşiktaş, 1.Levent ve Fındıkzade'de anlaşmalı beş klinikten birinde sahipsiz dişi sokak kedilerini ücretsiz kısırlaştırabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Kısırlaştırma Kampanyası Katılım Formunu doldurarak, iletişim bilgilerinizi göndermek. Mesajınıza istinaden size en kısa sürede randevu tarih ve saati bildirilecektir.

Bostancı’daki Arkadaş Pet ve Fındıkzade'deki Kızılelma Veteriner Kliniğine getireceğiniz sokak kedilerinin operasyon sonrasında, 1.Levent'teki G&G Academia ve Kozyatağı'ndaki R&V Veteriner Kliniğine getirdiğiniz kedilerin ise ertesi gün teslim alınması gerekiyor. Ameliyat sonrası bakım, kediyi getiren kişilere ait olacaktır. Dişi kedilerin operasyonu biraz daha ayrıcalıklı olduğu için operasyon sonrası hemen sokaklara dönmesi çok büyük risktir, ölümlere neden olabilir. En az birkaç gün mümkünse onu evinizde konuk etmelisiniz. Sağlığından emin olduğunuz zaman yeniden yaşadığı mekana bırakabilirsiniz. Zaman zaman takip etmeyi ihmal etmeyin.

Beşiktaş’taki Yuvam Veteriner Kliniği ise operasyondan sonra 4-5 gün kediye ücretsiz bakım sağlıyor. Yapmanız gereken tek şey onu kliniğe getirip, operasyon ve 4-5 gün süren bakımdan sonra geri almak.

Şartlar

* Bu kampanya sadece sahipsiz DİŞİ sokak kedileri için düzenlenmiştir, lütfen evde baktığınız kedilerinizi getirmeyiniz.

* Kediyi getiren kişinin yol masrafları ve ulaşım programı kendilerine aittir. Lütfen farklı taleplerde bulunmayınız.

* Kediyi getiren kişiler ;

• Bostancı/Arkadaş Pet Veteriner kliniğinden aynı gün,
• Kozayatağı/R&V Veteriner kliniğinden ertesi gün,
• Fındıkzade/Kızılelma Veteriner kliniğinden aynı gün,
• 1.Levent/G&G Academia'dan ertesi gün,
• Beşiktaş/Yuvam Vet. Kliniğinden isterlerse aynı gün ya da ücretsiz bakım sonrası

kedileri geri almak zorundadır.

* Operasyona hazır olmayan, hasta, viral enfeksiyonu olan kediler ameliyat edilmeyeceklerdir.

* Henüz operasyona giremeyecek kadar küçük kedi getirmeyiniz, kedilerin en az 5-6 aylık olması gerekmektedir.

* Hamileliğinin son günlerindeki anne kediler için kürtaj yapılmamaktadır.

* Emziren annelerin bebekleri henüz sütten kesilecek kadar büyümememişse lütfen getirmeyiniz. Bebeklerin en az 1,5 ay anne sütü ile beslenmeleri gerekmektedir.

Tüm Duyuru ve Haberler