Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Parklara atlı-köpekli güvenlik! (14/01/2008)

İstanbul'daki 13 koru ve 212 park, 24 saat boyuncu atlı ve köpekli güvenlik elemanları tarafından korunacak. Geçen cuma gününden beri Emirgân Korusu, Maçka Demokrasi Parkı ve Küçük Çamlıca'da köpekli koruma başlarken, at alımı ihalesi bugün yapılacak.

Halkın park alanlarını rahatlıkla kullanabilmesini, sabah sporu yapabilmesini ve tacize uğramadan bu ortamlara ulaşabilmesini amaçladıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Maalesef bu mekânlarda çoğunlukla madde bağımlılarının konuşlandığını ve buraları barınak haline getirdiklerini vatandaşlarımız şikâyet olarak bildiriyor" dedi. Topbaş, halen 334 güvenlik elemanının eğitilmiş 14 K-9 köpek, 42 motosiklet, 30 scooter ve telsizle görev yaptığını söyledi.

Tüm Duyuru ve Haberler