Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Tek başına otobüsle balıkçıya gidiyor (11/04/2007)


Hürriyet 11 04 2007

İngiltere’nin Wolverhampton kentinde yaşayan bir Van kedisinin, balıkçı restoranının yakınlarına gitmek için haftada birkaç kez sabah otobüse binip bir durak sonra indiği öne sürüldü.

Ünlü şair T.S. Eliot’un ’Tuhaf Kedi’ şiirinden esinlenerek Macavity adı verilen kedi, ilk kez Ocak ayında şoförlerin dikkatini çekti. Düzenli olarak aynı otobüsü kullanan Paul Brennan (19), "Önceleri sahibiyle biniyor sandım, sonra tek başına seyahat ettiğini anladım" dedi.


Bu kedi görenleri şok ediyor! Milliyet 10 04 2007

İngiltere'de sabahları otobüsle işe gidenlerin arasında bir kedi her seferinde aynı durakta iniyor...

İngiltere'de Walsall-Wolverhampton hattı otobüsünün sıradışı yolcusu görenleri hayrete düşürdü. Her sabah aynı duraktan otobüse atlayan beyaz kedi bir durak sonra, bir balıkçı dükkanının önünde otobüsten atlıyor.

Sıra dışı yolcusunun farkına varan otobüs şoförü Bill Khunkun Macavity adı verilen kedi için şunları söyledi : "Gerçekten çok garip bir durum. Onu ilk kez Ocak ayında ylcularla birlikte otobüsten atlarken gördüm. Ertesi gün durakta durduğumda aynı kedinin yolcuların arasından koşarak otobüse bindiğini ve bir koltuğun altına saklandığını gördüm. Macavity haftada 2-3 kez aynı duraktan otobüse binip aynı durakta iniyor."

Tüm Duyuru ve Haberler