Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Ücretsiz Kısırlaştırma Kampanyası (17/02/2009)

Bu kampanya, İstanbul'daki sahipsiz dişi sokak kedilerinin ücretsiz kısırlaştırılması için düzenlenmiştir. Her klinikte bir ay içerisinde toplam üç kedi kısırlaştırılacaktır. İstanbul Anadolu yakasında Beykoz ve A.Dudullu/Ümraniye’de Avrupa yakasında Beşiktaş, Fındıkzade, Kurtuluş ve Fulya’da anlaşmalı altı klinikten birinde sahipsiz dişi sokak kedilerinizi ücretsiz kısırlaştırabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken aşağıdaki formu eksiksiz doldurup editor@minikpati.com adresine göndermek. Mesajınıza istinaden size en kısa sürede randevu tarih ve saati bildirilecektir.

KISIRLAŞTIRMA TALEP FORMU

Adı Soyadı:
Telefon no:
Adres:
Klinik Tercihi:

Eksik bilgi içeren, Türkçe karakterler kullanmayan, özensiz yazılan mesajlar dikkate alınmayacak, cevaplandırılmayacaktır.


ŞARTLAR

• Her kullanıcının, bir ay içerisinde sadece bir dişi kedi için randevu alma hakkı vardır.

• Bu kampanya sadece sahipsiz DİŞİ sokak kedileri için düzenlenmiştir, kesinlikle ev kedileri ya da erkek sokak kedileri operasyona alınmayacaktır.

• Kediyi getiren kişinin yol masrafları ve ulaşım programı kendisine aittir. Lütfen farklı taleplerde bulunmayınız.

• Operasyon sonrası antibiyotik tedavisi zorunludur. Antibiyotik tedavisinin masrafı kediyi getiren kişi tarafından karşılanacaktır.

• Operasyon sonrası kediye yakalık takılması zorunludur. Eğer elinizde yakalığınız varsa bunu kullanabilirsiniz. Klinikten temin edeceğiniz yakalık masrafı, kediyi getiren kişi tarafından karşılanacaktır.

• Operasyon sonrası kedinin en az dört beş gün güvenli bir yerde gözetim altında tutulması zorunludur. Eğer evinizde ona bakma imkânınız yok ise, kedinizi operasyon yaptırdığınız klinikte tutabilirsiniz. Konaklama bedeli kediyi getiren kişiye aittir.

• Kediyi getiren kişiler operasyondan sonra kedileri geri almak zorundadır.

• Operasyona hazır olmayan, hasta, viral enfeksiyonu olan kediler ameliyat edilmeyecektir.

• Henüz operasyona giremeyecek kadar küçük kedi getirmeyiniz, kedilerin en az 5-6 aylık olması gerekmektedir.

• Hamileliği ilerlemiş kediler kesinlikle operasyona alınmayacaktır. Lütfen bu konuda hekimlerimize baskı yapmayınız.

• Emziren annelerin bebekleri henüz sütten kesilecek kadar büyümemişse lütfen getirmeyiniz. Bebeklerin en az 1,5 ay anne sütü ile beslenmeleri gerekmektedir.

• Size verilecek randevu tarihinden bir gün önce kedinizi yakalayıp güvenli bir yerde tutunuz. Kedinin operasyondan önce en az 12 saat aç olması gerekmektedir. Randevusuna yetişemeyecek kullanıcıların Minik Pati Editörüne ve operasyon yapılacak kliniğe önceden haber vermesi gerekmektedir. Bu konuya özen göstermeyen kullanıcılar bir daha randevu alamazlar.

Bu kampanyadan sadece Minik Pati tarafından randevu alan kişiler faydalanabilir.

Önemli Not: Ameliyat sonrası bakım, kediyi getiren kişilere aittir. Dişi kedilerin operasyonu erkek kedilere göre biraz daha problemli olduğu için operasyon sonrası en az dört beş gün güvenli bir ortamda (ev ya da klinik), gözetim altında tutulması zorunludur. Eğer böyle bir imkânınız yoksa operasyon yaptırdığınız klinikte konaklama bedelini ödeyerek kedinizin klinikte kalmasını sağlayabilirsiniz. Kedinizin sağlığından emin olduğunuz zaman onu yeniden yaşadığı mekâna bırakabilirsiniz. Zaman zaman onu takip etmeyi ihmal etmeyin.
 



KAMPANYAYA KATILAN KİŞİ, KOŞULLARI OKUYUP, KABUL ETMİŞ SAYILIR.



ÜCRETSİZ KISIRLAŞTIRMA KAMPANYASINA DAHİL OLAN KLİNİKLER


ÇİZMELİ KEDİ VETERİNER KLİNİĞİ
Adres: Kurtuluş Cad. No: 134 / A
Telefon : 0212 230 77 59
Kurtuluş – Şişli / İstanbul

FULYA VETERİNER POLİKLİNİĞİ
19 Mayıs Mah. Öğretmen Haşim Çeken Cad. No:7
Telefon : 0212 266 46 50
Fulya / İstanbul

GİZA VETERİNER KLİNİĞİ
Cumhuriyet Cad. No:147/A
Telefon : 0216 331 49 11
Kavacık-Beykoz / İstanbul

KIZILELMA VETERİNER KLİNİĞİ
Emrullah Efendi Sok 84/A
Telefon : 0212 585 65 82
Fındıkzade / İstanbul

VET_ÇİZMELİKEDİ VETERİNER POLİKLİNİĞİ
Abdullah Azam Cad. No:15 Aşağı Dudullu (Aqua City 1. Etap Karşısı)
Telefon : 0216 612 89 41-42
Çekmeköy/A.Dudullu / İstanbul

YUVAM VETERİNER KLİNİĞİ
Vişnezade Mah. Hüsrev Gerede Cad. Güçlü Kaptan Apt. No: 1 İş Yeri: 4
Telefon : 0212 227 29 10
Beşiktaş / İstanbul


Bu kampanya Minikpati.com tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlenmiştir.
 

Tüm Duyuru ve Haberler