Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Vejetaryen Çikolatalar. (20/05/2007)
Mars Çikolataları, Ürünlerinde Hayvani Gıda Kullanma Kararından Dolayı Özür Diledi

Dünyaca ünlü çikolata üreticisi Mars, ürünlerindeki hayvani gıdalardan dolayı özür dileyerek bundan sonraki ürünlerinin vejetaryenler için de uygun olacağını duyurdu.

Dünyaca ünlü çikolata üreticisi Mars, ürünlerindeki hayvani gıdalardan dolayı özür dileyerek bundan sonraki ürünlerinin vejetaryenler için de uygun olacağını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada geçen hafta ürünlerde hayvani gıdaların kullanılması yönünde alınan bir kararın iptal edildiği bildirildi. Mars, geçen hafta çikolata tarifinde, geleneksel peynir ve çikolata kullanılan ve buzağıların midelerinden elde edilen doğal bir enzim olan 'rennet'i kullanacağını açıklamıştı.

Şirketin duyurduğu bu tarif değişikliği ise vejetaryen grupların tepkisini çekmişti. İngiltere Parlamento'sundan 40 vekil, bir protesto dilekçesi vermişlerdi. The Independent gazetesi de olayı "zalimce fakat komik" olarak değerlendirmişti.

(Cihan Haber Ajansı) 20.05.2007

Tüm Duyuru ve Haberler