Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Dohayko Gürpınar Barınağı (09/05/2008)

Bazıları annesiz, bazıları anne, bazıları hasta, bazıları yaşlı… Hepsinin korunmaya ihtiyacı var ve hepsi için sadece, biz insanlar varız.

Anneler Günü bizim için bir umut oldu. Bu günün, barınaklardaki kedi ve köpeklerimize destek toplayabileceğimiz bir gün olmasını istiyoruz. Bu amaçla, Dohayko Gürpınar Şubesi olarak Anneler Günü’ne özel destek kampanyası başlattık.

İstiyoruz ki; hayvanseverlerin, annelerine bu seneki hediyesi, yardıma muhtaç hayvanlar için yapılmış bir destek olsun, hediyeleri bir canı doyursun!

Siz de ilanımızı yayınlayarak barınaklardaki canların seslerini duyurmamıza yardımcı olur musunuz? Onlara ancak hep birlikte yardım edebiliriz. İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.

Kebire Bozkurt
DOHAYKO Gürpınar Şubesi
Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu
0532 573 40 70

Barınak sayfamızı ziyaret etmek için lütfen tıklayın.

Tüm Duyuru ve Haberler