Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Üsküdar Barınağından Haberler

08/02/2007 Minik Pati Kulübe Kampanyası

Minik Pati Üsküdar Barınağı ile işbirliği içinde sizleri ev sahibi yapıyor.

130 YTL ye sahip olacağınız evinizde kiracı olarak Üsküdar Barınağının sevimli köpekleri oturacak. Siz de kiracılarınızı fazla rahatsız etmeden evinizi görmeye gidebileceksiniz. Size bir tapu veremeyeceğiz ama isterseniz villanızın girişine uygun bir not veya adınızı yazdırabilirsiniz.

Şaka bir yana, kış mevsimi barınaklarda ne yazık ki çok daha ağır şartlarda geçiyor, onların biraz daha ısınabilmeleri, bir parça rahata kavuşabilmeleri için bu kampanyayı başlattık. Üsküdar Barınağındaki köpeklerin acil olarak kulübelere ihtiyacı var. Özellikle yavruluların hayatta kalabilmeleri, daha sağlıklı barınabilmeleri için, annelere özel olarak ayrılan alana koymak üzere büyük kulübelere ihtiyaç çok fazla.

Minik Pati olarak başlattığımız bu kampanyaya desteğinizi bekliyoruz. Bir kulübenin ortalama maliyeti 130 YTL dır. Şu anda çok acil olarak on adet kulübeye ihtiyaç vardır.

İletişim için Asude Ustaoğlu 0 532 570 43 54

Adres :
Ümraniye Hekimbaşı - Büyükşehir Yol Bakım Ünitesinin altı.
Ümraniye Park Bahçeler Müdürlüğü önündeki tabelalar Barınağımızın yerini göstermekte.

Tüm Üsküdar Barınağı Haberleri