Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Hepsi Onun İçin ! (18/06/2007)
Kaybolan kedisini bulmak için dört yılda 4.000 Dolar harcadı, yüzlerce kilometre yol yürüdü.

ABD'de sık sık rastlanan 'kayıp evcil hayvan' sahiplerinden biri kedisini bulmak için gösterdiği çabayla dikkat çekti. Kaybolan kedisini bulmak için yaklaşık 4 yıdır mücadele eden Maxine Hillary, bu uğurda yüzlerce kilometre yol kat etti ve 4 bin dolara yakın para harcadı.

Mugoddai isimli kedisinin Aralık 2003'ten beri kayıp olması nedeniyle başta gazete ilanlarına olmak üzere, evcil hayvan dedektiflerine ve kızılötesi kameralara 4 bin dolara yakın para ödeyen Hillary, The Washington Post gazetesine verdiği demeçte, kedisini bulmak için -inanmamasına rağmen- hayvanlarla iletişime geçtiğini iddia eden "hayvan habercileri"ne dahi başvurduğunu belirtti. Mugoddai'yi bulmak için dört yılda yüzlerce kilometre yol yürüdüğünü, bahçesine yerleştirdiği kızıl ötesi kameraları her sabah izlediğini dile getiren Hillary, kedisini bulmak için ümidini hala kaybetmediğini ifade etti.

2007 Haziran Sondakika.com

Tüm Duyuru ve Haberler