Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Duyuru ve Haberler

Meraklı Sahiplere Kedi Kamerası (18/06/2007)


Jurgen Perthold adlı Alman mucit, evden çıktıktan sonra kedilerinin nereye gittiklerini merak eden sahipleri için bir kamera geliştirdi.

70 gram ağırlığındaki kamera, kedinin tasmasına takılıyor ve hayvanın dışarıda geçirdiği tüm maceralar öğrenilebiliyor. Jürgen Perthold adlı Alman mucit, evden çıktıktan sonra tüm gününü dışarıda geçiren kedisinin ne yaptığını çok merak ettiği için bu kameranın ortaya çıktığını söyledi. Mucit Perthold, kamera sayesinde "Lee" adlı erkek kedisinin çalılıkların arasında saklanıp kuş yakalamaya çalıştığını, komşuların dişi kedilerinin yanına gittiğini, arabalarına altına girip diğer kedilerle buluştuğunu gözledi. Jürgen Perthold’ın kedi kamerası ABD’de 30 dolardan satışa çıkarıldı.

2007 Haziran sondakika.com

Tüm Duyuru ve Haberler