Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Editörün Köşesi

Üçüncü Ayımızı Doldurduk


Minik Pati’de üçüncü ayımızı geride bırakırken, bizlere destek olan sevgili dostlarımıza tüm minik patiler adına teşekkür etmek istedik.

İstanbul’daki dişi sokak kedilerinin ücretsiz kısırlaştırılması kampanyasında desteğini esirgemeyen sevgili Reyhan Çiftçi ve bu kampanyada bizlere yardımcı olan veteriner kliniklerinin değerli hekimlerine teşekkür ederiz.

Academia Veteriner Kliniği – Levent
Arkadaş Pet Veteriner Kliniği – Bostancı
A.T.A Veteriner Kliniği – Feneryolu
Kızılelma Veteriner Kliniği – Fındıkzade
R&V Veteriner Kliniği – Kazasker
Yuvam Veteriner Kliniği – Beşiktaş

Bugüne kadar sitemizde vermiş olduğu 41 ilanın tamamını yuvalandırmayı başaran sevgili Hülya Yenidoğan’a 41 kere maşallah diyoruz.

Üsküdar Barınağı gönüllüsü sevgili Asude Ustaoğlu’na, hikâyeleri ile bizleri yalnız bırakmayan sevgili Hasan Öztürk ve Minik Pati Dostları bölümümüzde bizleri ağırlayan sevgili hayvan dostlarına teşekkür ederiz.

Bugüne kadarki çalışmalarımızda bizden desteğini esirgemeyen herkese kucak dolusu sevgiler.
21/03/2007

Tüm Editörün Köşesi Haberleri