Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Basında Minik Pati

04/08/2008 Üsküdar Belediyesi


04.08.2008 Üsküdar Belediyesi İnternet Sitesi Haberi görmek için tıklayın.


Minik Pati Fotoğraf Yarışmasının Ödülleri Sahiplerine Verildi...


"Sokaklar Hayvanlarla Daha Güzel" konulu, Minik Pati 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni 2 Ağustos Cumartesi günü Üsküdar Belediyesi Sokak Hayvanlarını Barındırma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yapıldı. Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen törene Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Başkan Yardımcısı Arzu Gür, Hayad Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda hayvansever katıldı.

Canon'un sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın birincilik ödülünü; Balıkçının Misafiri adlı fotoğrafıyla Barış Ağca kazandı. Yarışmada ikinciliğe Erhan Bayladı, üçüncülüğe de Atakan Sarı'nın fotoğafları değer görüldü. Dereceye giren eserlere 1800 YTL'lik hediye çeki verildi, yarışmacılar ödüllerini Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır'ın elinden aldılar.

Tüm Basın Haberleri