Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Basında Minik Pati

03/09/2008 Mynet Haber İnternet Sitesi


03.09.2008 Mynet Haber İnternet Sitesi Haberi görmek için tıklayın.



'En güzel sokak hayvanı' fotoğraflarına ödül

İSTANBUL (İHA) - Çok sayıda sokak hayvanının yuva bulmasına, sahipsiz dişi sokak kedilerinin özel kliniklerde kısırlaştırılmasına ve barınaklar için çeşitli destek kampanyaları düzenlenmesine ön ayak olan Minikpati.com tarafından düzenlenen 'Sokak hayvanlarla güzel' yarışması sonuçlandı.

Dünya dijital görüntüleme pazarının önde gelen isimlerinden Canon'un desteğiyle gerçekleştirilen yarışmaya, sokak hayvanlarının birbirinden güzel enstantaneleri yansıdı. Yarışmaya katılan fotoğraflar, Canon Eurasia Pazarlama İletişimi Müdürü Beyza Çarkacı, Hacer Kaya, Kemal Gül, Ömer Serkan Bakır, Süha Derbent ve Ümran Davran'dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Yarışmada ödüle layık görülenler şöyle:

"Birincilik ödülü: Balıkçının misafiri ile Barış Ağca/Zonguldak. İkincilik Ödülü: Her şey bitti artık ile Erhan Bayladı/İstanbul. Üçüncülük Ödülü: Yaşlılık ile R.F Atakan Sarı/İzmir. Mansiyon: İsimsiz/Kaya Eliçin/İstanbul."

Üsküdar Barınağı'nda yapılan ödül töreninde, birinci gelen yarışmacı bin YTL değerinde hediye çeki alırken, ikinci 500 YTL ve üçüncü ise 300 YTL değerinde hediye çeki kazandı. Mansiyon olarak ise Canon Pixma iP3500 yazıcı hediye edildi.

Tüm Basın Haberleri