Minik Pati, yardıma gereksinimi olan evcil hayvanların sahiplendirilmesi düşüncesiyle yapılmıştır. Sokakta da olsa, tehlikelerden uzak biçimde, sağlıklı olarak yaşayabilen hayvanların ilanları sitede yayınlanmaz. İlan sahibi, veteriner, konaklama, aşı parası gibi adlar altında, alıcıdan ücret talep edemez.

Basında Minik Pati

03/09/2008 BYTE Dergisi




03.09.2008 BYTE Türkiye'nin Bilgi Teknolojileri Dergisi Haberi görmek için tıklayın.

Canon′un Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Minikpati.com′un Canon’un desteğiyle düzenlediği ‘Sokaklar hayvanlarla güzel’ fotoğraf yarışması sonuçlandı. ‘Balıkçının Misafiri’ fotoğrafıyla Zonguldak’tan Barış Ağca birinciliği kazandı. 14:12:44

İlk 3’e giren yarışmacılara Canon’dan hediye çeki verilirken, mansiyon alan kişiye Canon Pixma iP3500 yazıcı hediye edildi.

2006 yılından bu yana çok sayıda sokak hayvanının yuva bulmasına, sahipsiz dişi sokak kedilerinin özel kliniklerde kısırlaştırılmasına ve barınaklar için çeşitli destek kampanyaları düzenlenmesine ön ayak olan Minikpati.com tarafından düzenlenen ‘Sokak hayvanlarla güzel’ yarışması sonuçlandı.

Dünya dijital görüntüleme pazarının lideri Canon’un desteğiyle gerçekleştirilen yarışmaya, sokak hayvanlarının birbirinden güzel enstantaneleri yansıdı. Yarışmaya katılan fotoğraflar, Canon Eurasia Pazarlama İletişimi Müdürü Beyza Çarkacı, Hacer Kaya, Kemal Gül, Ömer Serkan Bakır, Süha Derbent ve Ümran Davran’dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi. Yarışmada ödüle layık görülenler şöyle:

Birincilik Ödülü – Balıkçının Misafiri / Barış Ağca / Zonguldak
İkincilik Ödülü – Her şey bitti artık / Erhan Bayladı / İstanbul
Üçüncülük Ödülü – Yaşlılık / R.F Atakan Sarı / İzmir
Mansiyon – İsimsiz / Kaya Eliçin / İstanbul

Üsküdar Barınağı'nda yapılan ödül töreninde, birinci gelen yarışmacı 1.000 YTL değerinde hediye çeki alırken, ikinci 500 YTL ve üçüncü ise 300 YTL değerinde hediye çeki kazandı. Mansiyon olarak ise Canon Pixma iP3500 yazıcı hediye edildi.

Ayrıntılı bilgi için www.minikpati.com

Tüm Basın Haberleri